Bokningsvillkor dagstur


Bokningsvillkor dagsturer


Nedan villkor gäller bokningar som görs direkt till företaget Fjällen kallar. Alla arrangemang som äger rum under en dag kommer hädanefter att refereras till som aktiviteter.Speciella villkor under Corona-pandemin 2022


Vi förväntar oss att du som gäst följer lagar och regler som gäller i Sverige samt råd, rekommendationerna från de svenska folkhälsomyndigheterna. Guiden har rätt att neka dig som deltagare på våra turer om du uppvisar symptom som kan vara relaterade till Covid-19. Det är på ditt eget ansvar att se till att du har en giltig rese-, sjuk- och/eller avbokningsförsäkring utan några undantag för Covid-19.


Bokning och betalning


Vid bokning betalas 100% av beloppet för aktiviteten. All betalning sker via banköverföring. När vi har mottagit din betalning skickar vi en bekräftelse så snart som möjligt.Avbokningar


Avbokning av turen debiteras enligt följande

Bokningsdatum - 8 dagar före turens start, 20% av totalbelopp

7 - 0 dagar före turens start, 100% av totalbelopp.


Om jag på Fjällen kallar måste avboka turen av någon anledning återbetalas hela summan.

Du ansvarar själv för att se till att du har en rese-, sjuk- och avbokningsförsäkring. Kontrollera detta med ditt försäkringsbolag.


Alla avbokningar ska göras via e-post.Övrig information


Då turer ute till fjälls är beroende av väderförhållanden kan den planerade rutten komma att ändras. Var beredd på att programmet kan justeras därefter.

Om turen inte skulle kunna genomföras på grund av oförutsedda förutsättningar kommer du att få tillbaka summan du betalat Fjällen Kallar för turen, men har inte rätt till någon annan ersättning i övrigt för att turen ställts in.Dina skyldigheter som gäst/besökare

  • Att du noggrant kontrollerar din bokningsbekräftelse för att säkerställa att alla datum och produkter bokats enligt dina önskemål. Om inte, kontakta oss så snart som möjligt för att korrigera eventuella missförstånd.

  • Att du förser oss med rätt kontaktuppgifter när du bokar.

  • Att du förser oss med korrekt information angående ålder, nationalitet, kontaktperson vid olycka, hälsotillstånd och allergier för alla deltagare vid bokningen.

  • Att du följ regler och instruktioner som gäller för användning av boende, transporter, aktiviteter etc. Du ansvarar för eventuella skador som ditt beteende orsakar.